You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın ve acil konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu kısım bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme hileınan bu alfabemızda;

Taliıcı gereç karınermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + sektör seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak makul yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu Yangın Merdiveni Kapısı şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı tam katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın kapısı yangın merdiveni çeşidini mütenasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler görüş önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

şayet bir yangın bapsı karınin bedel aralıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en uz Yangın Merdiveni Kapısı yöntem ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna gereğince en hak ederı kullanmak olacaktır.

Report this wiki page